Az áprilisi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2017. április 18. – Budaörsi Infó) Az áprilisi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami a közelmúltban Budaörsön történt! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk címlapján a II. Budaörsi Ki mit tud? győzteseit láthatják.

A második oldalon a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történteket olvashatják röviden. A Volánbusz Zrt. veszi át a város területén közlekedő helyközi buszjáratok üzemeltetését, amelyhez hozzájárulását adta Budaörs Város testülete.

 

binfoaprilis4

 

A harmadik oldalon fontos újdonságokat találnak az egészségügyi központról, ahol ortopédiai centrum létrehozása a cél.

 

binfoaprilis3

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix kétoldalas rovatunkban megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt, ami városunkban történt, történik.

 

binfoaprilis2

 

Két év után sem történt meg a Kőhegyi építkezés okozta természeti kár helyreállítása. Erről a hatodik oldalon olvashatnak egy összefoglalót.

 

binfoaprilis

 

A közjegyző segít sorozatunk tovább folytatódik. Az április számban a bérleti szerződésről találnak hasznos információkat.

 

binfoaprilis

 

Újságunk hátlapján Puczné dr. Mák Éva újabb receptjét találják, és egy meghívót, ami egy jótékonysági koncertre invitálja a budaörsieket.

 

binfoaprilis7

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2017-ben kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.