Budaörs is csatlakozott a Föld Órája rendezvényhez

(Budaörs, 2017. március 25. – Budaörsi Infó) Idén az energiatakarékosság fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet az akcióval. Ezért 2017. március 25-én este 20:30 és 21:30 között Budaörsön is szünetel egy órára a Városháza díszkivilágítása.

 

A World Wide Fund for Nature (WWF) (magyarul Természetvédelmi Világalap) Föld Órája nevet viselő világméretű kezdeményezése megpróbálja felhívni az emberek, vállalatok, intézmények, kormányok figyelmét a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra. Az akció keretében arra kérik a résztvevőket, támogatókat, hogy minden év márciusának utolsó szombatján este világszerte kapcsolják le egy órára a fölösleges világítást és áramtalanítsák a különféle elektromos készülékeket.

A Föld Órája kezdeményezést idén március 25-én rendezik meg. Ezen a napon, helyi idő szerint 20:30 és 21:30 között a világ 178 országának több mint 7000 településén, az éghajlatváltozás elleni küzdelem jegyében, egy órára lekapcsolják épületeik díszkivilágítását.

Budaörs önkormányzata is csatlakozott a világméretű akcióhoz, ezért 2017. március 25-én este 20:30 és 21:30 között Budaörsön is szünetel egy órára a Városháza díszkivilágítása.

 

(Forrás: budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.