A tavalyi Ki mit tud-győztes műsora lesz az idei megmérettetés nyitószáma

(Bumdaörs, 2017. március 24. – Budaörsi Infó) Sárközi Edináról először 2016. májusában olvashattak hírportálunkon. Ő nyerte meg az első budaörsi “Ki mit tud?”-ot. Áprilisban ismét megrendezik a versenyt, ahol Edina tavalyi győztes dalával nyitja meg a rendezvényt. Jövő héten exkluzív részleteket olvashatnak hírportálunkon a versennyel kapcsolatban. 

 

 

A TEEKE 2016-ban „Ki mit tesz Budaörs sokszínű kultúrájáért?” címmel ki mit tud-vetélkedőt szervezett. 2016. május 11-én volt az elődöntő, a legjobbak pedig másnap, május 12-én mutathatták meg a nagyérdeműnek, hogy ki mit tud.

A verseny után Edina a Budaörsi Infónak elmondta, hogy azt szeretné, hogy ne csak érezze, hanem tudja is, hogy mit csinál a színpadon.

“A tehetség egy dolog, de egy idő után előjön az elméleti rész, ami nélkül megragad az ember egy szinten, és nem tud feljebb lépni.”

Egy évvel a verseny után ismét felkerestük, és interjút készítettünk vele arról, hogy milyen hatással volt az életére a budaörsi “Ki mit tud?”.

 

16_05_12_kimittud_gala_dijkioszto11

I. Budaörsi Ki mit tud? – 2016.

 

“A tavalyi fellépésemen nem változtatnék semmit. Nem azért, mintha tökéletes lett volna, hanem mert egy számomra igen kedves számmal indultam. Erről szól az egész. Átadsz egy darabot a pillanatnyi énedből. Számomra akkor a Bohém Rapszódia volt az, amivel a leginkább azonosulni tudtam, és örülök, hogy ezzel ismertek meg akkor sokan.

Továbbá szeretném megköszönni a TEEKE Egyesületnek, és dr. Egerszegi Magdolnának, hogy megszervezték ezt a versenyt. Fantasztikus, felejthetetlen élmény volt. Nagyon hálás vagyok érte, hogy részese lehettem ennek a csodának.”

 

Milyen érzés, hogy idén te énekelheted el az első dalt a versenyen?

“Tényleg nagy megtiszteltetés, hogy újra a Ki mit tud? színpadán állhatok majd, de ennél sokkal jobban várom, hogy hallhassam és láthassam az idei fellépőket! Csodás embereket ismerhettünk meg tavaly is, és biztos vagyok benne, hogy ez idén sem lesz másképp.”

 

Mi az, amit sikerült elérni az elmúlt egy év alatt? Volt olyan, ami a “Ki mit tud?”-nak volt köszönhető?

“Ahhoz képest, hogy idén végzek a gimnáziumban és a zene emiatt igencsak a háttérbe szorult, rengeteg minden történt, amit a rendezvénynek köszönhetek!

Először is, az Idesüss Budaörs Napján volt egy bemutatkozó koncertje a ‘ki mit tud-osoknak’.

 

 

idesuss2016

Idesüss Budaörs Napja 2016.

 

Aztán Gremsperger Julival, a zenésztársammal, volt lehetőségünk Selmeczi Ágnes jóvoltából, a Budaörsi Vigasságok keretein belül fél órát játszani, amire azelőtt nem volt példa.

 

vigassagok_2016_sarkozi (1)

Budaörsi Vigasságok 2016.

 

vigassagok_2016_sarkozi (2)

Budaörsi Vigasságok 2016.

 

Itt ismertük meg a Margaret Island zenekar tagjait személyesen is, akik ősszel meghívtak minket, hogy legyünk az előzenekaruk. Ez számunkra hatalmas dolog! Nem sokkal utána volt az első önálló koncertünk a PostART-ban, illetve januárban a második, amiről álmodni sem mertünk volna!

Rengetegen voltak ránk kíváncsiak, és ez hihetetlen megtiszteltetés!

 

postart_sarkozi

 

És persze ne maradjon ki a sorból a legnagyobb nyeremény! Hosszú szervezkedést, ötletelést követően sikerült nyáron elkészítenünk az első klipünket a budaörsi Kőhegyen. Nagyszerű élmény volt!”

 

 

 

Mi változott az elmúlt egy évben? és hogyan tovább?

“Sokan megismertek Budaörsön és én is sok mindenkivel megismerkedtem, akik megerősítettek abban, amit csinálok, illetve csinálunk. Az érettségiig most szüneteltetem a zenét, de nyáron már jön a jó idő, lehet utca-zenélni meg fellépegetni. A zenész ekkor élheti ki magát igazán.”

 

Mit üzennél az idei ki mit tud-osoknak? Mi kell a győzelemhez?

“Ne vedd túl komolyan! Persze add meg a tiszteletet és készülj fel rendesen, de ne érezd, hogy minden a győzelmen múlik!

Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy megmutasd a budaörsi közönségnek azt, amit mindennél jobban szeretsz csinálni majd kiváló szakemberek értékelik a munkádat és javítószándékú kritikával látnak el.

Persze lesz utána egy győztes, akit akkor a zsűri jónak lát, de tényleg nem az a lényeg, hogy végül ki lesz az az egy!

Az már egy hatalmas lehetőség, hogy bemutatkozhatunk és mi is megismerhetünk sok remek embert, akik később segíthetik utunkat.

Sok sikert és stresszmentes készülést kívánok minden kedves résztvevőnek!”

 

Az idei Ki mit tud 2017. április 6-án, csütörtökön 16 órakor kezdődik a budaörsi Városházán! Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a szervezők!

A rendezvény kiemelt médiapartnere, mint a tavalyi évben is, a Budaörsi Infó.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.