Szivárvány a világ! – Budaörsi iskolások képei a Hiltonban

(Budaörs, 2017. március 6. – Budaörsi Infó) A Babagenetika Egyesület és a budavári Hilton Budapest szervezésében március 18. és április 7. között kerül sor a „Szivárvány a világ!” című kiállításra. A Budai Várnegyedben lévő szálloda Dominikánus Kerengőjében ezúttal fogyatékkal és tartós betegséggel élő, valamint daganatos gyermekek alkotásai láthatók. A kiállított képek között budaörsi iskolások alkotásai is megtekinthetőek. 

 

 

Sevcsik Anna, a Babagenetika Egyesület vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy  a három héten keresztül látható kiállítás legfőbb üzenete, hogy egyikünk sem kevesebb a másikunknál.

 

budaorsi_no_sevcsik

Sevcsik Anna

 

“Nem az számít, kinek milyen betegsége vagy testi, szellemi fogyatékossága van, hanem az, hogy képesek vagyunk alkotni.

A művekben ott rejlik ifjú alkotóik képzelő erejének és lelkének sokszínűsége. A legtöbb rajzhoz magyar és angol nyelvű leírás is található. A képeket meg lehet vásárolni, így támogatva a kis művészeket. A kiállítás kabalája a szivárványos felhő, a pillanat szabadságának, a képzelőerőnek, a változatosságnak a jelképe.”

 

gyerekrajz (2)

 

A projekt támogatója a Danubius Hotels Group egyik legszebb szállodája, a budavári Hilton Budapest – akárcsak az egész Hilton szállodalánc – mindig is szívügyének tekintette a karitatív tevékenységet.

Ezen belül is kiemelt hely jut a gyermekek támogatásának. Ahogyan azt már Conrad N. Hilton (1887-1979), az alapító is hangsúlyozta: „Mindig ragadd meg a lehetőséget, hogy jótékony cselekedeteken keresztül védelmezhesd és támogathasd a gyermekeket, mert a jövő a gyermekeké!”

 

gyerekrajz (4)

 

2017. március 18. és április 7. között tekinthető meg a kiállítás.

Főszervező: Babagenetika Egyesület

A kiállítás fővédnöke: Árvai Zoltán, a Hilton Budapest igazgatója

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.