Mozgalmas napjuk volt a budaörsi tűzoltóknak

(Budaörs, 2017. február 28. – Budaörsi Infó) 2017. február 28-án mozgalmas napjuk volt a budaörsi tűzoltóknak. Három káresethez is riasztották őket.

 

 

Először a Fodros utcába hívták ki őket, mert egy hotel földszinti előterében tűz ütött ki. A tüzet a budaörsi és törökbálinti tűzoltók 2 vízsugárral eloltották és értesítették az Országos Mentőszolgálatot akik 4 embert szállítottak kórházba füstmérgezés gyanújával.

 

tuz

 

Visszaszerelés közben a budaörsi tűzoltók ismét riasztást kaptak. Törökbálinton a Raktárvárosi úti temető mellett nagyfeszültségű vezeték szakadt le, amely a száraz aljnövényzetet kb. 250 m² területen begyújtotta.

A kiérkező raj kéziszerszámokkal és puttonyfecskendő segítségével a tüzet eloltotta, a helyszínt az ELMŰ szakembereinek átadta.

 

tuz3

tuz5

 

Nem sokkal dél után, ismét riasztást kaptak a budaörsi tűzoltók, hogy a Szabadság úton egy 4 emeletes lakóépület függőleges ereszcsatornáját a szél leszakította, a földre hullott. Egy tag ebből kb. 8-9 méteres magasságban megakadt, és így veszélyeztette a gyalogos, illetve gépjárműforgalmat.

A kiérkező raj a lógó darabot a magasból eltávolította, további anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.

 

tuz2

 

(Budaörsi Infó / Fotó: ÖTE)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.