A BM Országos Úszó Bajnokságán vettek részt a Pest megyei rendőrök

A versenyt idén 2017. február 22-én rendezték meg Kecskeméten. A szervezőbizottság célja az volt, hogy a bajnokság lebonyolításával lehetőséget teremtsen a sportszerű megmérettetésre a férfiaknak és a nőknek egyaránt.

 

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai közül hárman is dobogóra állhattak a különböző versenyszámok eredményhirdetésén.

A Nagykátai Rendőrkapitányság bűnügyi helyszínelője, Zám Attila r. főtörzsőrmester második helyezést ért el az 50 méteres hátúszásban, a 30 év felettiek kategóriájában.

A 30 év alattiak kategóriájában a 100 méteres mellúszásban és hátúszásban egyaránt első helyezést ért el Vizi Krisztián r. hadnagy, a Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozója.

Ebben a korcsoportban jeleskedett és állt a dobogó felső fokára 100 méteres távon gyorsúszásban Kiss Ádám r. főhadnagy, főkapitányságunk Rendészeti Igazgatóságának főelőadója, aki 100 méter háton második helyezést ért el, ezzel az összesített eredmények alapján az Országos Rendőr-főkapitányság vezetőjének különdíját is magáénak tudhatja.

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.