Labdarúgó NB II – Nyert a Budaörs

A Budaörs 1-0-ra legyőzte a Sopron együttesét a labdarúgó Merkantil Bank NB II 21. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén. A találkozót Tatabányán rendezték.

 

 

Merkantil Bank NB II, 21. forduló: Budaörs-Swietelsky Sopron 1-0 (1-0)

 

2017. február 19-én elrajtolt a labdarúgó NB II 2016–2017-es kiírásának tavaszi idénye. A stadionfelújítás miatt most Csákvár helyett Tatabányán rendezték meg a hazai mérkőzésünket.

Fontos győzelmet aratott a Budaörs. Sajbán Máté első félidőben szerzett góljával múlta felül a Sopront, a siker értékét növeli, hogy a csapat Menyhárt Attila kiállítása miatt a 18. perctől kezdve emberhátrányban futballozott.

 

BUDAÖRS–SOPRONI VSE 1–0 (0–0)

Tatabánya, 100 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Garai Péter, Bornemissza Norbert).

BUDAÖRS: Horváth G. – Kinyik, Horváth L.,  Tányéros Á., Ódé – Stieber A., Sajbán Máté (Csillag D., 88.) – Menyhárt, Petró, Deli (Árvai, 89.) – Horváth R. (Sajbán Miklós, 78.). Szakmai igazgató: Bognár György

SVSE: Heinrich – Tóth D., Sifter, Póti, Németh M. – Eszlátyi, Batizi-Pócsi (Gyürki, a szünetben) – Horváth P., Nagy P. (Kapacina V., a szünetben) Soós (Garda, 71.) – Szabó L. Szakmai igazgató: Supka Attila

Gólszerző: Sajbán Máté (1–0) a 28. percben.

Kiállítva: Menyhárt (mellbe rúgta Szabó Lászlót) a 18. percben.

 

Bognár György: – Annak ellenére, hogy a mérkőzés nagy részében emberhátrányban játszottunk, a helyzeteink alapján keveslem a lőtt gólok számát. Nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.

Supka Attila: – Gól és helyzetek nélkül nehéz nyerni, még úgy is, ha az ellenfél a mérkőzés nagy részében emberhátrányban futballozik. Ma nem akadtak olyan egyéni teljesítmények a csapatban, amelyekkel megfordíthattuk volna a meccset.

 

(Budaörsi Infó / MTI/ forrás: nemzetisport.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.