A Gazdakör újévi zúzapörkölt-lakomát szervezett a Budaörsi Mentőállomáson

(Budaörs, 2017. január 23. – Budaörsi Infó) 2017. január 22-én a Zsámbéki-medence és Térsége Gazdakör újévi zúzapörkölt-lakomára hívta a Budaörsi Mentőállomás, a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a budaörsi polgárőrség dolgozóit, valamint a nyugdíjas egyesületek tagjait. Jól indult az év. 

 

 

A Gazdakörről már többször olvashattak hírportálunkon. Hol gyümölcsöt osztanak, mézet visznek az óvodákba, szociális terményvásárt tartanak, vagy családi rendezvényeket szerveznek. A 2016-os évben minden hónapban beszámoltunk az eseményeikről, idén sem lesz ez másként.

 

17_01_22_zuza_gazdakor (1)

 

2017-ben az első program amit a gazdák szerveztek egy zúzapörkölt-lakoma volt, aminek a Budaörsi Mentőállomás adott helyet. A Gazdakör baráti összejövetelre hívta azokat a budaörsi szervezeteket, akikkel a 2016-os évben együttműködött. A Gazdakör szakácsa, Bíró András 200 főre főzött zúzapörköltet.

 

17_01_22_zuza_gazdakor (8)

17_01_22_zuza_gazdakor (2)

 

A lakomát Kálóczi Imre, Budaörs alpolgármestere nyitotta meg beszédével, amelyben megköszönte a gazdák eddigi munkáját és sok sikert kívánt nekik a 2017-es évre is.

 

17_01_22_zuza_gazdakor (6)

 

Kisberk Balázs, a Gazdakör elnöke a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az új évben is sokszínű programokkal készülnek.

“Idén is nagy lelkesedéssel vágunk bele a munkába, hisz 2016 év végén láttuk, hogy nem volt hiábavaló a fáradozásunk. Decemberben a Földművelésügyi Minisztérium elismerő oklevéllel jutalmazta a Gazdakört. Számunkra ez nagy lendületet adott, és 2017-ben is sokszínű programokkal készülünk, ami a budaörsiek számára természetesen ingyenes lesz.”

 

gazdakor_kituntetes-1

 

Új programokkal is készül a Gazdakör a már megszokott rendezvények mellett?

“Természetesen tovább folytatjuk a “mézes reggeli” és a “magyar gyümölcsöt minden gyereknek” programunkat. Ezen felül a megszokott családi rendezvényeinket is megtartjuk. Lesz Gazdapiac születésnap, gyereknap és tökfaragó verseny és Őszibarack Napok is.

Ami újdonság lesz, hogy idén először rendezünk Gazda Olimpiát és Tavaszi répa futást. Ezekről a programokról hamarosan bővebben is beszámolunk a Budaörsi Infó olvasóinak.

Minden évben arra törekszünk, hogy sokszínű programokkal lepjük meg a budaörsieket, és hogy támogassuk azokat a szervezeteket, akik tesznek a városlakókért.”

 

17_01_22_zuza_gazdakor (5)

 

A Gazdakör legközelebbi programja február 14-én lesz, amikor nem csak a Budaörsi Gazdapiacra kilátogató hölgyeket lepik meg virággal, hanem a budaörsi nyugdíjas egyesületek számára egy különleges Valentin-napi reggelit is szerveznek.

Budaörsön mindig történik valami.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.