Magyar Kultúra Napja a Városi Ifjúsági Klubban

(Budaörs, 2017. január 23. – Budaörsi Infó) 2017. január 22-én interaktív hagyományőrző napot tartottak a Városi Ifjúsági Klubban.

 

A Magyar Kultúra Napja alkalmából hagyományőrző napot szerveztek a Városi Ifjúsági Klubban. Hagyományőrző játszóház és népi játékok, kézműveskedés és élőzene várta az érdeklődőket.

 

ifiklub_kulturanapja17 (4)

 

Az élőzenéről a budaörsi Ki mit tud győztese, Sárközi Edina és Gremsperger Júlia gondoskodott.

 

ifiklub_kulturanapja17 (2)

 

Meghívott vendégek voltak:

Toma Krisztina – népi játékok, babakészítés, ügyességi játékok

Molnár Anna – játékos néptáncoktatás

 

ifiklub_kulturanapja17 (1)

 

Márton Júlia, a Klub vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy minden alkalmat megragadnak, hogy családi programokkal lepjék meg a budaörsieket.

“Arra törekszünk hétről hétre, hogy minél több és érdekesebb programot szervezzünk a helyieknek.  Egyik héten játszóház, másik nap film vetítés, vagy társasjáték klub. Szeretnénk, hogyha minél többen éreznék második otthonuknak az Klubbot.

A legközelebbi érdekes programunk 2017. január 27-én pénteken, 17 órakor lesz. Mosolygós matek néven, új szakkört indítottunk, ennek bemutató óráját lehet majd megnézni nálunk. Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk, aki kíváncsi rá, hogy hogyan lehet játékosan, és élvezettel kiigazodni a számok birodalmában.”

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.