Elakadtak a hegyen

A pilisvörösvári rendőrök két fővárosi nőnek segítettek. A Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrsének munkatársai szolgálati idejük alatt 2017. január 18-án a délutáni órákban két középkorú fővárosi nőnek segítettek.

 

A bajba jutott nők a segélyhívón keresztül kértek segítséget, mert Pilisszántó területén egy nehezen járható, havas erdei úton Piliscsév irányába eltévedtek és elakadtak a személygépjárművükkel. A pilisszántói körzeti megbízott helyismeretének köszönhetően beazonosította a nők helyzetét. A telefon hálózati lefedettsége alacsony volt, így megkérte a középkorú nőket, hogy mielőtt teljesen megszakadna a vonal küldjék el GPS koordinátáikat, aminek eleget tettek.

A pilisszántói körzeti megbízotthoz csatlakozott az egyik pilisvörösvári körzeti megbízott egy 4×4 kerék meghajtású szolgálati terepjáróval, amely alkalmas volt a terület megközelítésére és a mentés megkezdésére.

Az elakadt személygépkocsi gumiszőnyegeit az első kerék alá helyezték, majd kézi erővel elkezdték tolni azt, így sikerült kimenteni a fővárosi nőket.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.