Balaton Method – Ingyenes filmvetítés Budaörsön

(Budaörs, 2017. január 19. – Budaörsi Infó) 2017. január 20-án, 19,30-kor ingyenes filmvetítés lesz a PostART-on. Megéri megnézni!

 

 

A Balaton Method egy zenés dokumentumfilm, melyben a hazai könnyűzenei élet szereplői kalauzolnak minket végig a Balaton környékén. Hajnalban, éjszaka, napsütésben, esőben, ködben, a parton hesszelve és a legkultikusabb helyeken dorbézolva, a Tihanyi Apátságtól a Balaton Soundig bezáróan.

Félreértés ne essék, ez nem egy turisztikai ismeretterjesztő film. A lényeg a zenén, és persze a zenészeken van. Mesél a Balatonról és a környékhez kötődő jellegzetes hangulatról, az utazást pedig állomásról állomásra a zenekarokkal forgatott Kodály Method videoklipek tagolják. Így egy komplett képet kaphatunk arról, hogy milyen a kétezer-tízes évek közepén egy banda tagjának lenni, milyen fellépések hadával tölteni a nyarat és milyen az alternatív zenei élet a mikrofon elülső oldaláról nézve.

A Balaton Method egyszerre emberi, szórakoztató, néhol nosztalgikus, de kor- és zenetörténeti jelentősége szempontjából is egyedülálló.

Vetítése fél 8-kor kezdődik, melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak!

A belépés ingyenes!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.