Budakeszin garázdálkodott

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Tamás 48 éves budapesti lakos ellen.

 

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. december 22-én 12 órakor ment be a budakeszi Művelődési Központba, ahol az ott dolgozókkal veszekedni kezdett, hangosan káromkodott, miközben az iroda asztalain és polcain lévő tárgyakat a földre dobálta. Ezt követően távozott a helyszínről. A férfi magtartása az ott dolgozó személyekben megbotránkozást és riadalmat keltett.

A bejelentést követően a férfit a rendőrök többször keresték, azonban bejelentett lakcímén nem találták meg. A nyomozó hatóság ezért elrendelte a körözését.

H. Tamás 2016. december 29-én a délutáni órákban megjelent a Budakeszi Polgármesteri Hivatalban, ahol a rendőrök állampolgári bejelentés alapján elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le ellene.

 

20163012131026

20163012131013

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.