A Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár ajánlata

(Budaörs, 2016. december 10. – Budaörsi Infó) A budaörsi Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár aktuális gyermek könyv ajánlatát a cikkünkben olvashatják.

 

 

Gyermek könyv ajánlat:

1. Anna Herzog: Anya hasában
2. Madeleine Féret-Fleury – Christine Féret-Fleury: A tükrök ura (Atlantisz 3.)
3. Meike Haas: Lovak, szerelmek, bonyodalmak
4. Max Wainewright: Kódgép 1-4.
5. Rosie Banks: Tündérhercegnő (Titkos királyság 17.)
6. Dr. Oláh Andor: 100 állati érdekesség

 

Rosie Banks: Tündérhercegnő

A Titkos Királyságban nagy az izgalom közeleg a tündérmanók ballagásának nagy napja. Várva-várt ünnep ez, hiszen ilyenkor derül ki, hogy melyik tündérmanónak mi lesz a feladata a mesés birodalomban. Trixi szeretné, ha Nelli, Fanni és Jázmin is ott lehetne ezen a különleges eseményen, ezért a varázsdoboz segítségével üzenetet küld nekik.

A barátnők alig várják, hogy lássák Trixi otthonát, a Levelek Földjét, melynek közepén a mágikus erejű óriási fa, a Szívtölgy áll. A vidám látogatást azonban gonosz ármánykodás zavarja meg: Keserű királynő eljött, hogy megszerezze magának a tündérhercegnői koronát, amely megsokszorozná erejét.

A lányok és a tündérmanók összefognak, de csak akkor győzhetnek, ha választanak maguk közül egy új tündérhercegnőt. Olvasd el ezt a nyári különkiadást, melyben két történetet is találsz, és megtudod, kinek a fejére került a bűvös korona.

 

tunder

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.