Indiai babamasszázs Kamaraerdőn

(Budaörs, 2016. december 7. – Budaörsi Infó) 2016. december 13-án 10 órakor a Kamaraerdei Közösségi Házban indiai babamasszázsra várják az érdeklődőket. A belépés díjtalan!

 
Sok szeretettel várnak minden kisbabát és anyukát.

Sok család életét szomorítja meg a kisbabák hasfájása, pedig az esetek többségében egy természetes, ősi módszer, az indiai babamasszázs igen hatékony segítség tud lenni. A masszírozás jótékony hatása az egész szervezetre kiterjed.

A kisbaba fejlődésére van jótékony hatással az idegrendszer stimulálása, az izmok masszírozásán keresztül. Ez a masszírozás nem csak az idegrendszert stimulálja, de az izmokban lévő feszültségek is el tudnak távozni a masszázs hatására.

A masszázson keresztül a kismama egy nagyon bensőséges, különleges kapcsolatba kerül a kisbabájával.

Mandula- és levendulaolajra szükség lesz!

A masszázs azon kívül, hogy elősegíti kisbabánk egészségét, fejlődését és javítja a közérzetét, az örömteli, szeretetteljes kapcsolatot is megalapozza. Mindezt nagyon könnyű megtanulni, ahogy Sangita, a masszőr azt mondja:

“Sok boldog kismamát és mosolygós babát szeretnék látni Magyarországon is. Indiában láttam, hogyan segít a masszázs, és csodákat tesz. A keleti világ varázsa és hagyománya itt, a modern európai világban is nagy segítségünkre lehet. Ezért kelek fel és indulok el mindennap a kismamákhoz, hogy megmutassam nekik ezt a természetes, anyát és gyermekét összekötő, bensőséges, ősi módszert.”

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.