Kiemelt nívódíjat kapott a budaörsi Piros Rózsa Dalkör

(Budaörs, 2016. november 16. – Budaörsi Infó) A rengeteg gyakorlás és munka meghozta gyümölcsét. Újabb nívódíjban részesült a budaörsi Piros Rózsa Dalkör. Gratulálunk!

 

 

A Piros Rózsa Dalkör és Gyöngyösi Lászlóné-Rózsika, a Vass Lajos Népzenei szövetség által “Hagyományos régiók, régiók hagyománya” címmel rendezett Kárpát-medencei döntőn “Kiemelt Nívódíj” minősítésben részesült.

A Piros Rózsa Dalkör vezetője, Berente Imréné Erzsike a Budaörsi Infónak elmondta, hogy nagyon nagy megtiszteltetés mindannyiunknak ez a díj, és nagyon boldogok.

 

pirosrozsadalkor2015

Piros Rózsa Dalkör

 

“Természetesen készülünk továbbra is. 2016. november 27-én Oroszlányba megyünk egy országos adventi dalostalálkozóra. November 30-án a Máltai Szeretetszolgálat meghívásának teszünk eleget, és egy karácsonyi műsort adunk elő.

Budaörsön december 4-én lépünk fel legközelebb, amikor vendégeink lesznek a többszörös Arany Páva Nagydíjas Kartali Asszonykórus, a Kesjár Iskola furulyásai, Krajcsó Bence és a Zsámbéki Asszonyok.”

Aki szeretné élőben is meghallgatni a Piros Rózsa Dalkört, az 2016. december 4-én 15 órakor a Jókai Mór Művelődési Központban megteheti.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.