A lopás nem sport

A budaörsi rendőrök két salgótarjáni személyt fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. Tamás 29 éves és T. Edit 61 éves salgótarjáni lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak – egymástól függetlenül haladva – 2016. október 21-én 12 óra 45 perckor lopási szándékkal érkeztek egy budaörsi bevásárlóközpontban lévő sport üzletbe. T. Edit egy síkabátot választott ki, majd azt betette a nála lévő, alufóliával bélelt válltáskába és a termék kifizetése nélkül távozott az üzletből.

Eközben T. Tamás is nézelődött, hogy mit tehetne a nála lévő szintén alufóliával bélelt táskába, de amikor látta, hogy társát tetten érték, megpróbált sietve távozni az üzletből.

Az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai észlelték a bűncselekmény elkövetését és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a nőt és társát is.

A gyanúsítottakat a budaörsi járőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A további eljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.