Hétvégi közlekedési prognózis

A 2016. október 21. és 2016. október 23. közötti hétvégén jellemzően az alábbi, a közúti közlekedést befolyásoló körülményekkel találkozhatnak a közúti forgalomban résztvevők.

 

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporesőre. Több helyen eshet kiadós mennyiségű csapadék. A kezdetben még a Dél-keleti szél délutántól Észak-nyugatira fordul és megerősödik. A csúcshőmérséklet nyugaton 9 és 12, keleten 13 és 17 fok között alakul. Kellemetlen, borús időnk lesz. A közlekedés időjárási feltételei rosszak lesznek, több helyen lesz vízátfolyás, kettős fronthatás terhelheti a szervezetünket.

Szombaton Nyugat felől határozottan csökken a felhőzet, reggel már csak a keleti tájakon lesz eső. Napközben tovább szakadozik a felhőzet, délután már a keleti tájakon is megszűnik a csapadék. A Dunántúlon többórás napütés ígérkezik. Reggel 4 és 11, délután 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap, Nemzeti ünnepünk napján a hajnali párásság megszűnését követően napos idő várható, majd délután megnövekszik a felhőzet, de záporra kicsi az esély. Hűvös lesz a reggel,  0 és 7 fok közé süllyed a hőmérő higanyszála. Délután 12 és 17 fokos kellemes őszi hőmérsékletre van kilátás.

 

(forrás:koponyeg.hu)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.