Októberi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2016. október 21. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a megszokottakhoz híven októberben ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

1. Pályázat: A pályázat keretében 3–8 hónapos ösztöndíj elnyerésére pályázhatnak a hazai tudományos, gazdasági és kulturális élet legtehetségesebb fiatal szakemberei.

Határidő: 2016. november 30.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat: A Budapesti Békéltető Testület pályázatot hirdet Magyarország valamennyi általános- és középfokú oktatási intézménye számára, valamint tanulóik és pedagógusaik részére, „Békéltető suli kicsiknek, nagyoknak!” címmel.

Jelentkezés: legkésőbb 2016. november 7-ig.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat: A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület pályázatot hirdet a média és a rendezvények világ iránt érdeklődő egyetemistáknak, főiskolásoknak. A legrátermettebb pályázóknak a gyakorlat végén 4 órás vagy teljes állású pozíciót kínál fel a DUE.

Beadási határidő: 2016. október 30.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat: A támogatás fő céljai a vidéki területek fenntartható fejlődésének támogatása, a környezet állapotának megőrzése és javítása, a mezőgazdasági eredetű környezeti terhelés csökkentése, környezetvédelmi szolgáltatások biztosítása, a természeti erőforrások fenntartható használatán alapuló mezőgazdasági gyakorlat erősítése.

A támogatási kérelmek elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül történő benyújtására 2016. november 2. és 2016. december 2. között van lehetőség.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat: Pályázat a gyermekeket sújtó nélkülözés újratermelődésének megakadályozására és a gyermekek esélyeinek növelésére irányuló helyi projektek megvalósítására.

A pályázat keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2016. december 1-jétől 2018. november 30-ig van.

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat: Jártál már Lyonban, Velencében vagy Amszterdamban? Szeretsz fotózni és ezeket a csodás városokat is lencsevégre kaptad már? Úgy érzed, profi fotódnak egy kiállításon lenne a helye? Fotópályázat kiállítási anyaghoz.

Bővebb információért kattints ide.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.