Tegyük együtt szebbé Budaörsöt – Ötletpályázatot hirdet a Budaörsi Infó

(Budaörs, 2016. október 13. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy a 2016. augusztus 23-ról 24-ére virradó éjszaka a budaörsi Kálvária dombon elhelyezkedő emlék- és kegyhelynél, a Kálvária kápolnával szemben lévő téglakerítést teljes hosszában több graffiti alakzattal fújták tele. A kerítés tulajdonosa feljelentést tett a rendőrségen. Azóta sajnos, már a Kálvária domb előtti szökőkutat is összefirkálták. A legutóbbi képviselő-testületi ülésen viszont döntés született arról, hogy az érintett területre térfigyelő kamerát helyeznek el. A rongálás nyomait viszont el kell tüntetni, így nem maradhat, hisz ez nem Budaörshöz méltó, ezért a Budaörsi Infó ötletpályázatot írt ki! Részletek a cikkben!

 

 

Szerkesztőségünk ötletpályázatot ír ki falfestmény megtervezésére és kivitelezésére a Kálvária-domb és kápolna kegyhelynél lévő 25 méter hosszú és két méter magas kőkerítésre.

 

kalvaria_rongalas (2)

 

 

A Kálvária-kápolna és Kálvária-domb Budaörs egyik kiemelkedő műemléki kegyhelyénél és látványosságánál – magántulajdonban lévő – kőkerítésre a hely szellemiségének megfelelő művészi színvonalú kompozíciók tervét várjuk.

Képzeljék el, tervezzék meg és küldjék el szerkesztőségünkbe ötleteiket a budaorsiinfo@gmail.com e-mail címre. Tegyük együtt szebbé Budaörsöt!

 

 

graffiti

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.