Az októberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2016. október 10. – Budaörsi Infó) Az októberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami a közelmúltban Budaörsön történt! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Új KFC étterem nyílik Budaörsön, olvashatják újságunk címlapján. Az étteremlánc új munkatársakat keres. Állásajánlatuk részletes leírását újságunk ötödik oldalán találják.

Hamarosan nyílt napot is szerveznek a Városi Ifjúsági Klubban, 2016. október 22-én, ahol az érdeklődők feltehetik kérdéseiket és találkozhatnak a cég vezetőségével is.

 

budaorsiinfo_ujsag_oktober-1

 

Újságunk második oldalán a megszokottakhoz híven önkormányzati híreinket olvashatják a legutóbbi képviselő-testületi ülésről. Többen juthatnak lakástámogatáshoz, továbbra is segíti az önkormányzat a helyi rendőrséget és bővül a közterületi térfigyelő kamerák száma. Többek között ezekről is döntöttek a 2016. szeptember 21-én megtartott képviselő-testületi ülésen.  A Kisfaludy utcai munkálatok határideje hamarosan lejár. A részleteket újságunkban találják.

Térfigyelő kamera kerül a szökőkúthoz is!

Korábbi cikkünkben olvashattak arról, hogy 2016. augusztus 23-ról 24-ére virradó éjszaka a Budaörs Kálvária dombon elhelyezkedő emlék- és kegyhelynél, a Kálvária kápolnával szemben lévő téglakerítést teljes hosszában több graffiti alakzattal fújták tele. A kerítés tulajdonosa a feljelentést a rendőrség felé megtette. Azóta, sajnos, már a Kálvária domb előtti szökőkutat is összefirkálták. Cikkünket követően a képviselő-testület úgy döntött, hogy az érintett területre helyeznek ki térfigyelő kamerát.

 

budaorsiinfo_ujsag_oktober-3

 

A megrongált falfelület megszépítése érdekében a Budaörsi Infó ötletpályázatot hirdet! Falfestmény tervezésére és kivitelezésére buzdítjuk olvasóinkat! A részleteket keressék a harmadik oldalon!

A Budaörsi Képes Hírmixben a negyedik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt, ami szeptemberben történt városunkban.

 

budaorsiinfo_ujsag_oktober-2

 

“Zenefelfedező és zeneöröm élménynap” lesz a Városházán hamarosan. A program beharangozóját újságunk hatodik oldalán találják! Megéri megnézni!

 

budaorsiinfo_ujsag_oktober-7

 

Beszámolót olvashatnak még a Városi Ifjúsági Klub IfiSzedd mozgalmának legutóbbi akciójáról.

Szakértőink ebben a hónapban ismét hasznos és közérdekű témákban fejtették ki véleményüket és mondták el tanácsaikat. Dr. Széchenyi Kristóf közjegyző az igazságügyi szakértő kirendeléséről, dr. Szaniszló Ferenc állatorvos pedig a felelős állattartásról nyilatkozott nekünk.

 

budaorsiinfoujsagoktober

 

Októberi számunkból további érdekes és hasznos üzleti, gasztronómiai, iskolai és kulturális ajánlatokról tájékozódhatnak.

Megtalálják még a Walk fitness86 ajánlatát, valamint több álláshirdetés közül is választhatnak a cikkek alatt.

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2016-ban kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

budaorsiinfo_ujsag_oktober-6

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.