50 kg gyümölcsöt kaptak a budaörsi tűzoltók

(Budaörs, 2016. október 9. – Budaörsi Infó) 2016. október 8-án a Zsámbéki-medence és Térsége Gazdakör 50 kg gyümölccsel lepte meg a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesületet.

 

A Gazdakör magyar gyümölcs népszerűsítő akciójának köszönhetően már több budaörsi óvoda, iskola és egyesület is kapott már a friss, egészséges gyümölcsből.

 

gazdakor_eper_ovi (12)

 

A gazdák legutóbb december 6-án jártak a tűzoltóságon, amikor ‘Életmentő’ kacsasütést szerveztek az Egyesület dolgozóinak.

A Gazdakör ezzel a szerény kacsa lakomával szerette volna meghálálni a tűzoltók egész éves, áldozatos munkáját. 

Kisberk Balázs, a Zsámbék-Medence és térsége Gazdakör elnöke elmondta, hogy a Gazdakör feladata nem csak a gazdák összefogása és a helyi gazdaság fejlesztése, hanem olyan tevékeny szervezetekkel való együttműködés is, akik valóban tesznek is a városért, nem csak beszélnek róla.

Szombaton 13 kg szilvát, 10 kg Melinda szőlőt, 10 kg almát és 17 kg körtét vitték a tűzoltóknak.

 

gazdakor_gyumolcs_mento-2

gazdakor_gyumolcs_mento-1

 

Petró Tibor, a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke a Budaörsi Infónak elmondta, hogy nagyon örülnek a gyümölcsnek, amit a gazdakörtől kaptak. Jó érzés tudni, hogy van aki megbecsüli a munkájukat.

 

tuzoltosag_petro_tibor

Petró Tibor

 

“Sajnos az elmúlt hetek nem teltek túl könnyen, hisz még mindig perben állunk a szomszédunkkal, és ezért nem halad a laktanya felújítása. 

A szomszéd ingatlan tulajdonosa perben kifogásolta az átépítést. Indoklása szerint az átépített tűzoltó laktanya korlátozza majd az ingatlana benapozását.A bíróság a per lezárásáig felfüggesztette az építkezést, így a tűzoltók addig a garázsba szorultak.

Hamarosan beköszönt a tél és előreláthatólag ez a probléma nem fog egy két héten belül megoldódni.

Igazságügyi szakértő kirendelését írták ki, aki jövő héten érkezik majd az állomásra, hogy megvizsgálja a sértett fél problémáját.

A jelenlegi helyzet kilátástalannak látszik, hisz a garázsba van mindenünk összezsúfolva. Az öltözőnk a konyhánk és a munkatársaim is, aki önkéntesen dolgoznak Budaörsért.”

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.