Lámpás kereszteződés épül a Csiki csárdánál

(Budaörs, 2016. október 5. – Budaörsi Infó) Lámpás kereszteződést épít az önkormányzat a Csiki csárdánál Budaörsön. A beruházást forgalombiztonsági szempontok indokolják. A kereszteződés geometriája is módosul. A munkálatok ideje alatt forgalmi változások várhatók a közúti közlekedésben.

 

 

A jelzőlámpás gyalogátkelőhely kialakítása a Magyar Közút Nonprofit Zrt. által támasztott szakmai követelmények miatt csak oly módon lehetséges, ha a teljes csomóponti geometria átépül és a Csiki utcánál, valamint a Törökugrató utcánál is kialakításra kerül egy-egy szintén lámpával ellátott gyalogátkelőhely.

Hasonlóan a többi főúti jelzőlámpához, a tárgyi csomópont forgalomirányító rendszere is a Magyar Közút Nonprofit Zrt. távfelügyeleti rendszerébe kerül bekötésre.

A munkálatok 2016. október 3-án kezdődnek, és várhatóan 2016. november 30-ig tartanak. A gyalogos közlekedés a kivitelezés ideje alatt folyamatosan biztosított lesz, viszont a beruházás során számítani kell arra, hogy a gépjárművel való közlekedés a munkaterületen a kivitelezés időtartama alatt akadályozva lesz.

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.