A Budaörsi Tanoda várja a fiatalokat

(Budaörs, 2016. október 1. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Tanoda a 2016/2017. tanévben is várja azokat a gyerekeket, fiatalokat akik Budaörsön tanulnak vagy budaörsi lakosok.

 

 

A tanoda által biztosított tevékenységek, szolgáltatások:

Vizsgákra, felvételire, dolgozatokra, felelésekre való felkészítés, korrepetálás, egyéb szabadidős tevékenységek.

 

MI IS AZ A BUDAÖRSI TANODA?

Egy olyan hely, ahol kicsik és nagyok, lányok és fiúk, jól és kevésbé jól tanuló gyerekek és fiatalok tanulnak itt iskolaidő után. Ahol korrepetálják, segítik, támogatják a kiváló tanulókat és azokat is, akik nem állnak jól matekból, angolból, fizikából, kémiából, bioszból, magyarból, földrajzból stb…

 

HOGYAN TÖRTÉNIK A TANULÁS?

Kiscsoportban (egyszerre 4-5 gyereknél több nem lehet egy tanárnál), egyéni órarend alapján, személyre szabott oktatási terv alapján, intenzív, interaktív módon, játékkal fűszerezve.

 

KI LEHET A TANODA TAGJA?

Bárki, aki budaörsi lakos, vagy Budaörsön tanul, 6-99 éves korig, aki szeretne még jobb tanuló lenni, aki nem tudja otthon megtanulni a leckét, aki nem érti a matekot és a fizikát, vagy más tantárgyakat.

 

MILYEN MÁS PROGRAMOK VANNAK A TANODÁBAN? Tehetséggondozás (sport, művészetek), kirándulások, táborok, ének-zene, tánc stb…

 

MIKOR ÉS HOL LEHET JELENTKEZNI A TANODÁBA?

Most azonnal: 2040 Budaörs, Templom tér 15., telefon: + 36 / 23 414 217, mobiltelefon: 06 30 649 83 58, e-mail: budaorstanoda@gmail.com.

 

MENNYIBE KERÜL, KELL-E FIZETNI A TANODA SZOLGÁLTATÁSAIÉRT?

Nem, nem kell fizetni, a Budaörsi Tanoda szolgáltatásai teljesen ingyenesek, mert Budaörs Város Önkormányzata biztosítja a felmerülő költségeket.

 

KINEK ÉRDEMES A TANODÁBA JÁRNIA?

Annak, aki szeretne továbbra is jó tanuló maradni, mert itt segítik őt abban, hogy megtartsa ezt a jó szokását. Annak, aki most nem tanul jól, de szeretne jól tanulni. Annak, aki szeret egy jó közösségben lenni. Várjuk azokat is, akik már „súlyosan betegek”, tehát bukásra állnak, nem áll jól a szénájuk, megmentjük őket. Végül pedig annak, aki szeret önkénteskedni, másoknak segíteni.

 

(Forrás: budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.