Rendőrök segítettek

A Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrőrsének egyik körzeti megbízottja szolgálati ideje alatt 2016. augusztus 23-án 15 óra 15 perc körüli időben egy 70 éves pilisborosjenői férfinak segített.

A pilisborosjenői körzeti megbízottat a postától értesítették, hogy az egyik helyi lakos részére nem tudják a nyugdíját kézbesíteni.
A rendőr a helyszínre érkezését követően bemászott az ingatlan területére, ahol megbizonyosodott arról, hogy a lakásban tartózkodhat a keresett személy, azonban a 70 éves férfi nem reagált a kiabálásra.

A körzeti megbízott a helyi önkormányzat egyik munkatársával – rongálás nélkül – bement a lakásba, ahol az egyik szobában arccal a földön fekve, véres szájjal találta az idős urat, aki nem reagált a szólongatásukra. A rendőr ellenőrizte a pulzusát, majd mentőt hívott.
Az OMSZ munkatársai a helyszínen stabilizálták a 70 éves férfit, majd kórházba szállították.

A Budaörsi Rendőrkapitányság járőrei szolgálati idejük alatt 2016. augusztus 23-án 20 óra körüli időben egy 37 éves budapesti nőnek segítettek.
A 37 éves nő futás közben a Budaörsi Rendőrkapitányság előtti járdán megbotlott, majd elesett, ennek során beverte a fejét, ezért a kapitányság munkatársaihoz fordult segítségért. A fővárosi nő a tenyerein, valamint az orrán szerzett sérüléseket és szédült.

A rendőrök elsősegély nyújtásban részesítették, és mentőt hívtak hozzá.
A 37 éves nőt további vizsgálatok céljából a mentők kórházba szállították.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.