Az Idesüss Fesztiválon is biztonságban

A Budaörsi Rendőrkapitányság a Budaörs napjaként emlegetett fesztiválon megnövelt rendőri létszámmal teljesít szolgálatot az utcabálra kilátogatók nyugodt és felhőtlen szórakozása érdekében. Az állampolgárok a rendőrökkel természetesen nem csak a rendezvény helyszínén találkozhatnak, hanem a város más pontjain is, mivel a rendőrkapitányság a város egész területén ügyel a rend fenntartására. Az egyenruhás állomány munkáját a közterület-felügyelet munkatársai is segítik.

 

 

A Rendőrkapitányság felhívja az eseményen részt vevő állampolgárok figyelmét az alábbiakra:

– A lopások megelőzése érdekében értékeiket ne hagyják őrizetlenül! Mobiltelefonjaikat, pénztárcájukat, valamint táskájuk tartalmát többször ellenőrizzék, a táskát, zsebeket ne felejtsék nyitott állapotban!

– Amennyiben az egész család kilátogat a rendezvényre, az üresen maradt házak, lakások nyílászáróit jól zárják be!

– A parkolóban leállított gépjárművekben értékeiket ne tegyék látható helyre, sőt, lehetőség szerint egyáltalán ne is hagyják az autóban!

– Kisgyermekes családoknál fontos a szülők felelőssége, ezért kérjük, hogy a felnőttek hívják fel a gyermekeik figyelmét a találkozási pontokra! Abban az esetben, ha szem elől tévesztenék gyermeküket, haladéktalanul jelezzék ezt a hatóság munkatársainak!

– A balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelmet kérünk a gépkocsivezetőktől és kérjük, mielőtt bárki volán mögé ül, döntse el: iszik, vagy vezet!

 

Abban az esetben, ha szükséges, hívják a 112-es vagy a 107-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét, ahol a kollégák megteszik a szükséges intézkedéseket!

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.