Tornagyőzelemmel hangoltak az NB I-re a budaörsi lányok

Három napon belül negyedik mérkőzését is megnyerte Mihály Attila együttese Prágában. Az ötcsapatos meghívásos nemzetközi torna zárónapján osztrák ellenfelét 23-19-re győzték le mieink. A második NB I-es szezonjára készülő női felnőtt csapatunk száz százalékos teljesítménnyel lett tornagyőztes. Gratulálunk!

 

 

 

„Felszabadult játékra számítottam, de a hosszú védekezés után többször siettettük a befejezéseket, ami befolyásolta a támadásaink eredményességét. Összességében volt jó és kevésbé eredményes időszakunk a tornán, de hasznos volt, mert játékosaim egyéni elvárható teljesítményéről és a csapatjátékban betöltött szerepéről sok információt kaptam.“ – nyilatkozott a lefújást követően a budaorsikezilabda.hu-nak Mihály Attila vezetőedző.

 

„Magabiztos győzelmet arattunk, de átvettük ellenfelünk halogató stílusát, ezért nem tudtunk nagyobb különbséggel nyerni. Fontos volt ez a torna a csapat összekovácsolása és a minél több együtt lejátszott mérkőzés szempontjából egyaránt.“ – összegezte gondolatait Sirina Irina kapusedző.

 

 

Grand Prix Prague 2016:

 

UHC Stockerau – Budaörs Handball 19-23 (8-11)

 

Budaörs Handball:

Andrási (kapus), Györkös (kapus), Ertl, Mézes 4-4, Zsigmond, Kamuti 3-3, Kiskartali, Juhos, Karalyos 2-2, Hatala, Pálos-Bognár 1-1, Kovács A. 1 (1), Hornyàk, Ivanics, Horváth B., Szabadfi

 

praga_kupa

 

(Forrás: budaorsikezliadba.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.