A Budaörsi Gazdapiacon minden héten történik valami

(Budaörs, 2016. augusztus 22. – Budaörsi Infó) 2016. augusztus 20-án 300 cső főtt kukoricával várták a gazdák a vásárlókat a Budaörsi Gazdapiacon. Néhány óra alatt az összes kukorica elfogyott.

 

A budaörsiek lassan már megszokják, hogy a Gazdapiacon mindig történik valami. Egyik héten dinnye kóstoltatás, a másikon őszibarack, a harmadikon pedig kukorica főzéssel próbálnak kedvet csinálni a magyar termékekhez.

Kisberk Balázs a Zsámbéki-medence és Térsége Gazdakör elnök a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a Gazdakör minden évben, minden héten szeretne valamit tenni a városért.

 

kukorica_gazdapiac (1)

 

“A Budaörsi Gazdapiaccal a kezdetek óta az a célunk, hogy egy olyan közösségi színteret alakítsunk ki, ahová nem csak vásárolni járnak az emberek, hanem azért is, hogy beszélgessenek egymással, találkozzanak. Úgy gondolom, hogy ezt a célunkat az elmúlt két év alatt sikerült elérnünk.

 

kukorica_gazdapiac (4)

 

Szeretnénk minden héten a vásárlók kedvében járni, és felhívni a figyelmüket az éppen aktuális, magyar termékekre. Úgy gondolom, hogy együtt, összefogással tehetjük csak jobbá a gazdaságot.

300 cső kukoricát főztünk meg augusztus 20-án, és közben természetesen jöttek az emberek és a piaccal kapcsolatos tapasztalataikról, elképzeléseikről meséltek. Azért is jók ezek az alkalmak, mert összehozza a budaörsieket. A lakók elképzeléseit így, hogy megosztják velünk, bele tudjuk építeni a piac működésébe.”

 

kukorica_gazdapiac (2)

 

Milyen programok lesznek a közeljövőben?

“Természetesen folytatjuk a “magyar gyümölcsöt minden gyereknek” programunkat és hamarosan megrendezzük az Őszibarack Napokat Budaörsön, aminek már zajlanak az előkészületei.”

 

Kisberk Balázs elmondás szerint, az Őszibarack Napok részletes programja szeptember elején lesz végleges, amit akkor megosztunk olvasóinkkal.

Kövessék figyelemmel hírportálunkat, hogy mindig tudják, hogy mi fog történni a városban.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.