Budaörsi siker a Szigeten – Teltházas SWAMP koncert

(Budaörs, 2016. augusztus 13. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy egy budaörsi zenekar képviselte városunkat az idei Sziget Fesztiválon. Mi is ott voltunk velük, megmutatjuk önöknek, hogy hogyan őrjítették meg a közönséget. 

 

 

A SWAMP Sixty Rock Band nevét már többször hallhattuk Budaörsön, hisz nem egy alkalommal léptek már fel a városunkban. Pályafutásuk az elmúlt évben egyre feljebb ível, és a sikerszéria megkoronázásaként idén felkérést kaptak, hogy egyedüli budaörsi zenekarként fellépjenek Magyarország legnagyobb fesztiválján a SZIGET-en.

Természetesen mi is ott voltunk velük az elindulástól egészen addig, amíg a közönség majdnem szétszaggatta a kordonokat, mert annyira tetszett nekik az előadás.

 

swamp_sziget (1)

 

2016. augusztus 11-én indult Budaörsről a 11 fős csapat, Katona Gyuri frontember – ének, gitár, Budavári György – ritmusgitár, Deák Gábor szólógitár, Zsoldos Tamás – basszusgitár, Szőke János – billentyű, Olasz Péter – dob, Meleg Réka – vokál és négy táncos hölgy a Százhalombatta SZ.T.C. Tánc szakosztályából.

A zenekar 15 órakor lépett a PETŐFI RÁDIÓ – TELEKOM VOLT FESZTIVÁL SZÍNPADÁRA.

 

swamp_sziget (5)

swamp2

sziget_swamp_2016 (3)

 

Ők voltak aznap az első fellépők ezen a színpadon, így senki sem számított arra, hogy a kezdéstől számított néhány percen belül őrjöngő tömeg fogja szétszedni a kordonokat. Az első két dal után viszont hirtelen mindenhonnan emberek jöttek. A színpad előtti “dühöngő” zsúfolásig megtelt, és egy emberként kántálták a dalok refrénjeit.

Katona Gyuri, a zenekar frontembere a Budaörsi Infónak elmondta, hogy olyan élmény volt számára fellépni a Szigeten, amit akár minden nap megismételne.

 

swamp_sziget (4)

“Minden zenész ilyen közönségről álmodik, mint amilyen a mi színpadunk előtt volt. A fellépésekre nagyon sokat készülünk, de előre sosem tudhatjuk, hogy milyen lesz a fogadtatás. Nagyon sok mindentől függ a sikerünk.

Fantasztikus emberekkel zenélek együtt a zenekarban, és egy olyan ütős produkciót tudtunk összerakni, ami mellett nem tudtak elmenni az emberek. Amikor nem a refrént énekelte a tömeg, akkor a láncos lányok akrobatikus mutatványait éljenezték.”

 

swamp_sziget (2)

 

Hogyan tovább? Milyen terveitek vannak még az idei évet tekintve?

“A nyár csúcspontja egyértelműen a Sziget volt számunkra, viszont rengeteg fellépésünk van decemberig, azokra még készülnünk kell.

A zenekarunk hetente több napot próbál, és most egy új, különleges lemez felvétele van folyamatban. A dalainkat újragondolva akusztikus formában vesszük fel, amihez videóklip is készül, természetesen budaörsi helyszínekkel.

Szeretnénk minél több budaörsi szívét is elnyerni, és az újraéleszteni a mai zenei palettáról hiányzó élő, igényes, dallamos rock zenét. Azt is elárulhatom, hogy hamarosan Budaörsön is fel fogunk lépni, de ezzel kapcsolatban most még több részletet nem árulhatok el.”

 

swamp

 

Természetesen a budaörsi fellépésnél mi is ott leszünk és beszámolunk róla, hogy milyen további sikereket ér majd el a zenekar.

Addig is nézzék meg képes összefoglalónkat a Szigetről.

 

swamp5

sziget_swamp_2016 (2)

 

sziget_swamp_2016 (1)

 

swamp4

 

swamp3

swamp_sziget (3)

 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.