SWAMP – Budaörsi zenekar a Sziget Fesztiválon

(Budaörs, 2016. augusztus 8. – Budaörsi Infó) A  Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye, melyet minden év augusztusában rendeznek meg Budapesten, az Óbudai-szigeten. Idén augusztus 10-től 16-ig tart, és a fellépők között lesz budaörsi zenekar is. Megéri megnézni!

 

 

A SWAMP zenakarról már olvashattak korábban internetes hírportálunkon, hisz 2016. március 25-én ők is felléptek azon a jótékonysági koncerten a Városi Ifjúsági Klub, amit a Bor utcában leégett ház lakóinak megsegítésére szerveztek.

 

ifjusagi_klub_koncert_leegett_haz5

Jótékonysági koncert a Bor utcában leégett ház lakóinak megsegítésére. A fotón a leégett ház lakói láthatóak.

 

A Budaörsi Infó megtudta, hogy a zenekar 2016. augusztus 11-én (csütörtökön) a PETŐFI RÁDIÓ – TELEKOM VOLT FESZTIVÁL SZÍNPADÁN fog fellépni 15 órától.

A budaörsi zenekar 2013-ban alakult. Pár hónapos zenei útkeresés és több tagcsere után nyerte el mostani egyedi és izgalmas felállását. Ez egy klasszikus rock zenekar, komoly vokálokkal kiegészülve.

Katona Gyuri, a zenekar frontembere a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a zenekar célja egy komoly, koncertező zenészekből álló igényes rock zenét játszó zenekar létrehozása volt, amiben van még valami plusz is.

“Úgy gondoljuk ez mostanra sikerült. Ezt mutatja az is, hogy megalakulásunk pillanatában már több koncert felkérésünk érkezett. Budaörsön felléptünk már a Budaörs Fesztiválon, a Jókai Mór Művelődési Központban és a Városi Ifjúsági Klubban is. Budaörsiek vagyunk és imádjuk ezt a várost, ezért szívesen lépünk fel itt is.

A következő állomás most viszont a Sziget. Csütörtökön reggel indulunk, és egy órán keresztül leszünk színpadon. Változatos, könnyen táncolható zenékkel készülünk. Azt megígérhetjük, hogy aki eljön a Szigetre és meghallgat minket, az biztosan megjegyzi, hogy hol van Budaörs.”

 

swamp

SWAMP/ Katona György – frontember, ének, gitár; Deák Gábor – szólógitár; Budavári György – ritmusgitár; Sándor József – basszusgitár; Szőke János – billentyű; Olasz Péter – dob; Meleg Réka – vokál.

 

A zenekar célja, hogy újjáélessze a mai zenei palettáról hiányzó élő, igényes, dallamos rock zenét. A 60-as 70-es évek dallamos rock zenéjét modern, ütős formában, vokálokkal kiegészülve, rock&roll, blues, country és néhol ska elemekkel.

Koncertjeiken igazi felszabadult bulihangulat uralkodik, a közönségben és a színpadon is. Ez az a zene, ami nem hagy ülve maradni és minden lábat megmozgat!

Akinek még nincs programja csütörtökre vagy már megvan a belépője a Szigetre, az mindeképpen nézze és hallgassa meg őket.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.