Barack Obama kisebbik lánya étteremben végez nyári munkát

Barack Obama kisebbik lánya az elnöki család egyik kedvenc éttermében végez nyári munkát a massachusettsi Cape Codtól délre fekvő Martha’s Vineyard szigetén.

 

A 15 éves Sasha, aki teljes nevét, a Natashát használva dolgozik a héten a tengeri finomságokat kínáló Nancy’s-ben, pénztárgépet kezel, asztalt terít és előkészíti az éttermet a nyitásra – írja internetes oldalán a Boston Herald című lap.

Az Oak Bluffs-i vendéglő egyik felszolgálója szerint eleinte nem értették, hogy miért lesi néhány ember árgus szemekkel a lány minden mozdulatát, aztán rájöttek, hogy kiről is van szó.

Sashát ugyanis a titkosszolgálat hat embere kíséri munkába nap mint nap: az ügynökök egy nagy dzsipben, valamint az ételkiadó ablaknál lévő padoknál várják, hogy leteljen az elnöki csemete munkaideje.

A Nancy’s az Obama család egyik kedvenc étterme a festői szépségű szigeten, ahol vakációjukat szokták tölteni.

Sasha napi négy órát dolgozik az étteremben és nagyjából nyitás után fél órával jár le a műszakja. A 15 éves lány szombatig dolgozik, akkor érkeznek ugyanis a szülei a szigetre.

Az Obama-házaspár igyekszik a lehető “legnormálisabban” nevelni lányait. Sasha és nővére Malia, aki egy év kihagyás után, 2017-ben kezdi meg tanulmányai a Harvard Egyetemen, idén márciusban vettek részt először díszvacsorán a Fehér Házban.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.