Az augusztusi Budaörsi Infó hamarosan a postaládákban

(Budaörs, 2016. augusztus 5. – Budaörsi Infó) Az augusztusi Budaörsi Infó nyomtatott számában mindent megtalálnak, ami az elmúlt hónapban történt Budaörsön. Megéri megnézni! 10 000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtekről olvashatnak egy rövid összefoglalót.

 

augusztus_budaorsi_info_ujsag (3)

 

Már alig van hátra egy hónap a nyári szünetből és ismét kezdődik az iskola. Viszont augusztus végén még egy fergeteges bulival készül Budaörs Város Önkormányzata, ugyanúgy mint minden évben.

 

augusztus_budaorsi_info_ujsag (2)

 

2016. augusztus 27-én Idesüss Budaörs Napja! Olvassák el újságunk harmadik oldalán a kulisszatitkokat a hamarosan kezdődő programokkal kapcsolatban.

 

augusztus_budaorsi_info_ujsag (4)

 

A megszokottakhoz híven a Budaörsi Képes Hírmixben a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt, ami júliusban és augusztus elején városunkban történt.

 

augusztus_budaorsi_info_ujsag (5)

 

A közjegyző segít, és Az állatorvos segít sorozatainkat kiegészítve, immár Az ügyvéd válaszol címmel is olvashatnak hírportálunkon és nyomtatott újságunkban hasznos információkat arról, hogy különböző élethelyzetekben miként tudják megvédeni az érdekeiket.

Az ingatlanbérléssel kapcsolatban dr. Magyar Dávid ügyvéd tanácsait olvashatják a hatodik oldalon.

 

augusztus_budaorsi_info_ujsag (6)

 

A közjegyző segít sorozatunk következő részében a használt autó vásárlással kapcsolatban találnak információkat a Budaörsi Infó augusztusi számának hetedik oldalán.

 

augusztus_budaorsi_info_ujsag (7)

 

Augusztusi számunkból további érdekes és hasznos üzleti, gasztronómiai, iskolai és kulturális ajánlatokról tájékozódhatnak.

Megtalálják még a Budaörsi Latinovits Színház aktuális információit is újságunk hátlapján, valamint a több álláshirdetést is találnak a cikkek alatt.

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2016-ban 30%-al olcsóbban hirdethetnek mint korábban!

 

augusztus_budaorsi_info_ujsag (8)

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.