Ruhákat loptak

A budaörsi rendőrök ruhatolvajokat fogtak Biatorbágyon és Budaörsön. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Rebeka 20 éves tatai lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. július 26-án 12 óra körüli időben az egyik budaörsi bevásárlóközpontban a ruházati osztályon ruhaneműkkel bement a próbafülkébe, ahol – a korábban a papír-írószer részlegről eltulajdonított – ollóval a ruhákról levágta az áruvédelmi eszközt. Ezt követően a kasszasoron – egyéb termék megvásárlását követően – a ruhák kifizetése nélkül távozott.

Az áruház biztonsági szolgálata észlelte a cselekményt és a 20 éves tatai lányt a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

 

Sz. Rebekát a budaörsi járőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

Ezen túlmenően a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is indított eljárást. Ez utóbbi esetben K. Dezső 26 éves budapesti lakos és 16 éves társa ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2016. július 26-án 12 óra körüli időben egy biatorbágyi bevásárlóközpont egyik üzletében különféle ruhaneműket vettek magukhoz és azokat a 16 éves lány válltáskájába helyezték, amelynek a belseje ki volt bélelve az áruvédelmi eszköz megtévesztése érdekében.

Miután az eltulajdonítani kívánt termékeket a táskába helyezték fizetés nélkül távoztak az üzletből. Cselekményüket az áruház biztonsági személyzete észlelte és az üzletből történő kilépésüket követően visszatartották őket a rendőrök kiérkezéséig.

K. Dezsőt és társát a budaörsi járőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket.

 

A további eljárást mindhárom személy ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.