Dinnyét és őszibarackot kaptak a táborozók

(Budaörs, 2016. július 28. – Budaörsi Infó) A hétvégén a Zsámbéki-medence és Térsége Gazdakör dinnye népszerűsítő akciót tartott a Gazdapiacon. Ezt a programjukat tovább gondolva a Csiki Pihenőkertben táborozó diákokat lepték meg dinnyével és őszibarackkal.

 

 

2016. július 27-én a Gazdakör képviseletében Kisberk Balázs két láda őszibarackot és két ládányi sárga és görögdinnyét vitt a Csiki Pihenőkertbe.

A Pihenőkertben minden héten ötféle táborral várják a gyerekeket, így a gyümölcs is nagyon gyorsan elfogyott, hisz rengetegen voltak a táborban.

A Gazdakör célja a rendszeres gyümölcskóstoltatással, hogy felhívják a figyelmet a magyar gyümölcsökre.

 

dinnye_csikipihenokert_gazdakor (1)

 

Kisberk Balázs elmondta, hogy nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek nevelését, ezért úgy gondolták, hogy minél több intézményt meglátogatnak majd még Budaörsön, hogy a lehető legtöbb gyerek saját maga tapasztalhassa meg, hogy milyen is a valódi magyar gyümölcs.

“Nagyon fontos, hogy a gyerekek tudjanak különbséget tenni később a hazai és az import termékek között. Mi a tudatos nevelésre helyezzük a hangsúlyt, és bízunk benne, hogy a kitartó munka meghozza majd a gyümölcsét.”

 

dinnye_csikipihenokert_gazdakor (5)

 

A Gazdakör gyümölcsosztó akciója tovább folytatódik. Hamarosan beszámolunk a következő helyszínekről is, ahol a magyar gyümölcsöket népszerűsítik.

Kövessék figyelemmel folyamatosan frissülő hírportálunkat.

 

dinnye_csikipihenokert_gazdakor (3)

dinnye_csikipihenokert_gazdakor (2)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.