Forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban a hétvégén futóverseny miatt

Szombat reggeltől vasárnap reggelig lezárják a Lánchíd utcát és a Várkert rakpartot, valamint szombaton késő este a Palota utat a Dísz tér és a Váralja utca között futóverseny miatt, ezért az érintett közösségi közlekedési járatok útvonala is módosul – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

 

A BKK közleménye szerint szombatról vasárnapra virradó éjjel futóversenyt rendeznek a Várkert Bazár környékén és a Budai alsó rakparton, ezért szombat reggeltől vasárnap reggelig lezárják a Lánchíd utcát és a Várkert rakpartot, valamint szombaton késő este, 21.45 és 22.45 között a Palota utat a Dísz tér és a Váralja utca között.

Közölték: a forgalomkorlátozások miatt a 19-es villamos szombaton egész nap módosított útvonalon, a Szent Lukács Gyógyfürdő megállóhely után a Széll Kálmán téren és a Krisztina körúton át, a Széll Kálmán térig a 17-es, majd az 56A villamos útvonalán éri el a Rudas Gyógyfürdő végállomást.

A 16-os busz pedig szombaton késő este rövidített, a 16A járattal egyező útvonalon, a Széll Kálmán tér és a Dísz tér között jár. Ezért ebben az időszakban a budai Vár közösségi közlekedéssel csak a Széll Kálmán tér felől, vagy 22 óráig a Clark Ádám térről a siklóval érhető el – tették hozzá.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.