„Találkozzunk újra az óra alatt!” – Fotópályázat a megújult Széll Kálmán térről

A Budapesti Közlekedési Központ a Magyar Fotóművészek Szövetségével közösen „Találkozzunk újra az óra alatt!” elnevezéssel fotópályázatot hirdet, az európai színvonalú, modern, akadálymentes és zöld közösségi térré alakított Széll Kálmán térrel kapcsolatosan. Az alkotásokat 2016. július 17-éig várják.

 

 

A pályázaton a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt, kizárólag olyan fényképekkel, amelyek a megújult Széll Kálmán téren készültek, és amelyek egyedüli és kizárólagos készítője a pályázó. Egy jelentkező legfeljebb 5 képpel nevezhet, melyeket a  szktfotopalyazat@bkk.hu e-mail-címre kell beküldeni július 17-éig.

A beküldött pályaműveket szakmai zsűri bírálja el július 22-éig, ezt követően a nyertesek e-mailben kapnak értesítést. Az első helyezett 1 tripodot (háromlábú állvány) és egy éves MOL Bubi bérletet, a második helyezett 1  monopodot (egylábú állvány) és egy féléves MOL Bubi bérletet, a harmadik helyezett 1 lightboxot (fénysátor) és egy negyedéves MOL Bubi bérletet nyer. Ezen kívül a Magyar Fotóművészek Szövetsége felajánlott egy könyvcsomagból álló különdíjat.

A fotópályázattal kapcsolatos valamennyi információ és a hivatalos pályázati kiírás megtalálható a www.bkk.hu/szellkalmanter/fotopalyazat oldalon.

A pályázattal kapcsolatban további tájékoztatás a szktfotopalyazat@bkk.hu e-mail címen kérhető.

 

(Forrás: bkk.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.