Pályázatok! Pályáz(z)atok! Pályázatok!

(Budaörs, 2016. június 27. – Budaörsi Infó) Június hónap nem csak melegben, hanem pályázatokban is gazdagon telik. A nyaralás mellett ebben a hónapban is megéri kreatívnak lenni. 

 

 

1. Pályázat:

A Kortárs folyóirat pénzdíjas novellapályázatot hirdet, melyben kizárólag magyar nyelvű novellákat várnak. Bárki pályázhat életkori megkötés nélkül.

Beküldési határidő: 2016. augusztus 20.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat:

Az Atlas Corps 6-18 hónapra szóló ösztöndíjat biztosít non-profit szervezetek fiatal vezető munkatársainak. Az évente háromszor meghirdetett program résztvevői egy amerikai non-profit szervezetnél dolgozhatnak, kapcsolatokat építhetnek, s hasznos elméleti ismeretekre tehetnek szert az Atlas Corps képzési programja keretében.

Jelentkezési határidő a 2017. évi januári ösztöndíjra: 2016. július 15.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat:

Pályázat külföldi tanulmányutak támogatására. Elnyerhető összeg 2 000 000,- Ft/tanulmányút. Pályázni folyamatosan lehet.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat:

A pályázat célja magyar hadifoglyok visszaemlékezéseinek összegyűjtése, elsősorban az eddig még nem közölteké.

Leadási határidő: 2016. november 30.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat:

A CaritART Kortárs Képzőművészeti Műhely és Alkotóház pályázatot hirdet alkotóművészek részére a 2016. évi július 31 – augusztus 7. között megrendezésre kerülő CaritART Művésztelepen való részvételre.

A pályázat beküldési határideje: 2016. július 1. 24 óra

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat:

1 millió forint pályadíj! Vakáció utánra, Pedagógusok hajrá! A Blinken OSA Archívum és a Történelemtanárok Egylete pályázatot hirdet történelemtanárok számára. A pályázat célja, hogy az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulóján, elsődleges film-, kép-, hang-, és írásos dokumentumok segítségével, hitelesen, a diákok számára érthető és átélhető módon mutassák be a forradalom korát, törekvéseit, eseményeit, következményeit.

A pályázatok beküldési határideje 2016. szeptember 4. éjfél.

Bővebb információért kattints ide.

 

7. Pályázat:

Pályázat kiemelt művészeti célok megvalósításának támogatására minősítéssel nem rendelkező zenekarok és énekkarok részére.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. július 4.

Bővebb információért kattints ide.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.