Bíróság elé állítják a zsaroló budaörsi nőt

A budaörsi rendőrök egy 44 éves budaörsi nőt vettek őrizetbe.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást zsarolás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Annamária 44 éves budaörsi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015 márciusa és 2016. március 2. között több száz alkalommal hívta a sértettet és rendszeresen – fenyegető, becsmérlő tartalmú – szöveges üzeneteket küldött neki. Az ügyben a rendőrség büntetőeljárást folytatott, a 44 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ennek ellenére K. Annamária a sértett zaklatásával nem hagyott fel. Továbbra is naponta küldött neki üzeneteket és hívásokat kezdeményezett felé, melyek továbbra is becsmérlő és szerelmes tartalmúak voltak. A 44 éves nő ezáltal zavarta mind a sértett magánéletét, mind a munkavégzését.

A gyanúsított 2016. május 3-án azt ajánlotta a sértettnek, hogy amennyiben fizet neki egy bizonyos összeget, akkor abbahagyja a zaklatását. A nő által kért összeg átadására nem került sor, ezért továbbra is hívogatta a sértettet.

A járőrök K. Annamáriát 2016. június 22-én 11 órakor Budaörsön elfogták, előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozóhatóság az ellene folytatott eljárást lezárta és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.