Mulatozásból verekedés

A budaörsi rendőrök 3 biatorbágyi férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. István 29 éves és G. Béla 27 éves biatorbágyi lakosok, valamint egy 17 éves fiatal ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. június 18-án 5 óra körüli időben biatorbágy egyik utcáján egy 6 fős társaság részeként – előzetes szóváltást követően – M. István, G. Béla és egy 17 éves fiú dulakodásba keveredtek, amelynek során kölcsönösen, több alkalommal megütötték egymást. A 29 és a 27 éves helyi férfi a 17 éves ismerősüket ruházatánál fogva lefogták és mindketten ököllel ütlegelni kezdték. Időközben a 17 éves fiú védelmére kelt egy kortársa, akit M. István a kezében tartott késsel karon szúrt, így – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

 

A budaörsi rendőrök a 17 éves gyanúsítottat a helyszínen, míg M. Istvánt és G. Bélát 2016. június 18-án a délelőtti órákban lakásukon fogták el és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A büntetőeljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.