A budaörsi tűzoltók sikeresen teljesítették a minősítő gyakorlatot

(Budaörs, 2016. június 18. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2014-ben vette át az országos tűzoltósági főfelügyelőtől az önálló beavatkozására feljogosító igazolását. Minden évben viszont kötelező egy minősítő gyakorlaton megfelelniük a tűzoltóság munkatársainak ahhoz, hogy ezt a “jogosítványukat” megtarthassák.

2016. június 18-án a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület megújító minősítő gyakorlatoton vett részt, ahol “jó” minősítést kapott.

A tűzoltóság munkatársainak a Katasztrófavédelmi Igazgatóság által kitalált szimuláció feladatait kellett végrehajtaniuk, amit az ott lévő döntnökök minősítettek.

Petró Tibor a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke a Budaörsi Infónak elmondta, hogy egy raktárbázis területén történt tűzesetet kellett megfékezniük és a bent rekedt dolgozókat kimenekíteniük.

 

petro_tibor

Petró Tibor

“Egyesületünknek minden évben el kell végeznie ezt a minősítő gyakorlatot. Meg kell mutatnunk, hogy képesek és alkalmasak vagyunk a felatataink ellátására. A budaörsiek a következő évben is számíthatnak arra, hogy legjobb tudásunk szerint biztosítjuk a tűzvédelmet a városban.”

 

tuzoltok

 

Gratulálunk és köszönjük!

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.