Elképesztő eszköz túlsúlyosoknak – kiszívja a lenyelt ételt

Segítségével leengedhető a gyomorból a még megemésztetlen étel harmada, még mielőtt az továbbállna az emésztőrendszerben.

 

Az elhízás mára népbetegséggé fajult, számos betegség kiváltó oka, a túlsúlyos és kövér emberek pedig leggyakrabban szélmalomharcot vívnak a fogyással.

Az amerikai FDA segíteni akar a jojóefekktussal küzdő beteg elhízottakon, ezért jóváhagyott egy igen különleges eszközt, amely segítségével eltávolítható a megemésztetlen étel harmada még mielőtt továbbállna az a gyomorból.

A hatóság előírása szerint 22 év felettiek használhatják, akik BMI értéke 35 és 55 között van, és akik nem tudnak hagyományos módon lefogyni, viszont műteni sem lehet őket a túlsúlyuk miatt.

Az eszköz gyomorforgató, ugyanis egy rendelkezik egy, a gyomorból kivezető csővel, amely révén lecsapolható a fölös kaja. A cső behelyezése állítólag 15 perces rutin beavatkozás.

Lényege, hogy evés után ez esetben is a vécében landol a bevitt étel, csak éppen nem a megemésztett és hátramaradt salakanyag, hanem a még megemésztetlen, hízlaló táplálék.

A szerkezettel az elfogyasztott élelmiszernek mindössze 70 százaléka kerül tovább a bélrendszerbe, amellyel csökkenthető a bevitt kalória.

 

(ma.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.