A júniusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2016. június 13. – Budaörsi Infó) Az oktatás államosítása, elfogták a gyújtogatót, budaörsi képes Hírmix, az első budaörsi tehetségkutató győztese, és a legjobb programok Budaörsön. Erről és még hasonló érdekességekről olvashatnak a Budaörsi Infó e havi számában. Keressék a postaládájukban vagy a közösségi helyeken!

 

 

2016. május 25-én elvi nyilatkozatot fogadott el Budaörs város képviselő-testülete az oktatás államosítása kapcsán, amelyben az önkormányzat tiltakozik az ellen, hogy az állam teljesen elvegye az iskolákat. A helyi MSZP és a Fidesz szervezete is nyilatkoztak  az ügyben. Erről újságunk második oldalán olvashatnak.

 

budaorsi_info_ujsag_2016_junius (3)

 

 

Sokan megkönnyebülhettek, hisz elfogták a budaörsi gyújtogatót, akinek a bombariadók is a számlájára írhatók. Részletes összefoglalónkat júliusi újságunk harmadik oldalán találják.

 

 

budaorsi_info_ujsag_2016_junius (4)

 

A megszokottakhoz híven a Képes Hírmix oldalainkat is megtalálják! Összegyűjtöttük önöknek az elmúlt hónap fontosabb budaörsi történéseit.

 

budaorsi_info_ujsag_2016_junius (5)

 

A hatodik oldalon bemutatkozik az első budaörsi tehetségkutató győztese: Sárközi Edina. Ahogy fellépett a színpadra mindenkit elkápráztatott fantasztikus energiájával és énekhangjával. Terveiről, életéről beszélgettünk vele.

 

budaorsi_info_ujsag_2016_junius (6)

 

Újságunk hetedik oldalán – az állatorvos segít cikk-sorozatunk következő részében – a bolhákról és a kullancsokról olvashatnak.

 

budaorsi_info_ujsag_2016_junius (7)

 

 

Júniusi számunkból további érdekes és hasznos üzleti, gasztronómiai, iskolai és kulturális ajánlatokról tájékozódhatnak.

Megtalálják még a Budaörsi Latinovits Színház aktuális kiemelt ajánlatát is újságunk hátlapján, valamint a Musashi Hungary Ipari Kft. felhívását is.

 

 

budaorsi_info_ujsag_2016_junius (1)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2016-ban 30%-al olcsóbban hirdethetnek mint korábban!

 

ujsag__junius

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.