Gyümölcsöző eredmények – Epret kaptak a mentősök

(Budaörs, 2016. június 11. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy a Zsámbéki-medence és Térsége Gazdakör a “Magyar gyümölcsöt minden gyereknek” program keretén belül minden budaörsi óvodába több láda epret visz. A gyümölcsnépszerűsítő akciót most kibővítették, így a Budaörsi Mentőállomás dolgozói is kaptak a hétvégén a magyar gyümölcsből a munkájuk megbecsülése jeleként.

 

 

2016. május 27-án volt Rallye Rejviz mentőverseny Csehországban. A mentőtiszt vezetésével induló szakápolók versenyében a az Országos Mentőszolgálat Budaörsi Mentőállomása az ötödik helyezést érte el.

Kisberk Balázs, a Gazdakör elnökének elmondása szerint, ez a kiemelkedően jó eredmény miatt gondolt arra a Gazdakör, hogy megjutalmazza az állomás dolgozóit.

A “Magyar gyümölcsöt minden gyereknek” programunkat természetesen folytatjuk tovább.

 

gazdakor_eper_ovi (8)

 

2016. június 15-én két budaörsi óvodába látogatunk el ismét. A Vackor és a Mákszem Óvoda ovisait fogjuk meglepni gyümölcsökkel. Viszont a programunkat kibővítjük, és a későbbiekben egyesületeket, alapítványokat is fogunk jutalmazni magyar gyümölcsökkel.”

 

eper_gazdakor_mento (2)

 

A következő egyesület az óvodák mellett, a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület lesz, akik kóstolót kapnak a magyar eperből.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.