Epres-zabos pohárkrém

(Budaörs, 2016. június 11. – Budaörsi Infó) Már itt az eperszezon, egyszerűen imádom a friss eper színét, ízét, illatát… Jöjjön hát egy könnyű epres desszert Puczné dr. Mák Éva receptjei közül.

 

 

Hozzávalók a 4 pohárhoz:

– 8 db csokis zabkeksz
– 2 dl habtejszín
– 1 dl tojáslikőr
– 2 evőkanál méz
– 0,5 kg friss eper

A poharak aljára tördeljük a csokis kekszet. A habtejszínt a tojáslikőrrel és a mézzel laza habbá verjük, a poharakba kanalazzuk. A negyedelt eperszemeket a tetejükre halmozzuk. (Természetesen a gyerekek adagjából kihagyjuk a tojáslikőrt!)

Jó étvágyat!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.