Kávét lopott

A budaörsi rendőrök egy 56 éves fővárosi férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Cs. Béla 56 éves budapesti lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. június 3-án 12 óra 38 perckor az egyik budaörsi bevásárlóközpontban kiválasztott két különböző márkájú kávéból 46 csomagot, amelyeket a bevásárlókocsiban lévő sporttáskájába és egy bevásárló táskába helyezett el. Ezt követően a kasszasorhoz ment, ahol az egyik pénztárnál néhány terméket kifizetett, azonban a táskákban lévő kávékat a szalagra nem pakolta fel, nem fizette ki. Ezt követően az áruházból gyalogosan távozott.

 

Az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai észlelték a bűncselekményt, így az 56 éves budapesti férfi után mentek, akit egy közeli buszmegállóban értek utol, ahol a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

Cs. Bélát a budaörsi járőrök a buszmegállóban elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A nyomozás során beszerzett információk alapján kiderült, hogy a gyanúsított május 26-án egy budapesti, valamint május 23-án egy dunakeszi áruházban már követett el hasonló módon lopást.

 

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.