Autóból loptak

A budapesti rendőrök két külföldi állampolgárt fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. M. 44 éves és Z. S. 42 éves cseh állampolgárok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak – egyelőre ismeretlen – két tásukkal 2016. június 2-án 16 óra 45 perc és 17 óra 15 perc közötti időben egy ürömi élelmiszerüzlet előtti parkolóban egy személygépkocsiban várakoztak. Az ismeretlen férfi és nő társuk kiszállt a gépjármű hátsó utas teréből és odamentek egy autóhoz, amelyből – az eddig ismeretlen – férfi társuk kihasználva a tulajdonos figyelmetlenségét eltulajdonította az ülésről a sértett táskáját a benne lévő iratokkal és értékekkel együtt.

 

A gyanúsítottakat a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságának rendőrei 2016. június 3-án a főváros III. kerületében elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a budaörsi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A további eljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.