Fejszével fenyegetőzött

A budakeszi rendőrök egy 31 éves férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást önbíráskodás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Róbert 31 éves perbáli lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. május 31-én 15 óra 45 perc körül megjelent ismerőse perbáli munkahelyén. A nőt kihívta az üzlet elé és felszólította, hogy aznap este 7 óráig egy meghatározott összegű készpénzt adjon át neki, mivel a férje neki kárt okozott. A sértett közölte a 31 éves helyi férfival, hogy nem fizet, így K. Róbert elment a helyszínről.

Később, 17 óra 15 perckor a gyanúsított ismételten megjelent a bolt előtt, akkor már a kezében tartott egy fejszét és az üzlet felé közeledve fenyegetőzni kezdett, és követelte a pénzt,amit továbbra sem kapott meg, ezért a bolt elől elment.

 

A 31 éves perbáli férfit a budakeszi rendőrök a lakásán elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

rendorsegihir (3)

rendorsegihir (2)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.