Hétvégi programkavalkád Budaörsön

(Budaörs, 2016. május 26. – Budaörsi Infó) Ez a hétvége sokszínű és érdekes programokban gazdagon fog eltelni Budaörsön. Szombaton és vasárnap programdömping várható, tessék rá felkészülni, a gyerekek biztos nem kell este hosszasan altatni.

 

 

Szombaton több helyszínen, ám sokszor azonos időben több rendezvény várja az érdeklődőket.

 

A Városi Sportnap 9 órakor kezdődik több helyszínen: az Árok utcai Sportcentrum műfüves pályán, a Illyés Gyula Gimnázium Tanuszodában, az 1. sz. Általános Iskola tornatermében, az Illyés Gyula KSZKI tornatermében és a Városi Uszoda Sportcsarnok parkolójában.

 

sportvalaszto3

 

Május 28-án szombaton 300 adag sertéspörkölttel, ingyen fagyival és gyermekprogramokkal várják a budaörsieket a Budaörsi Gazdapiacon egy közös ünneplésre.

A programok szombaton 9-től 13 óráig tartanak majd, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat.

A gyerekeket lufihajtogató, arcfestő és kisállat bemutató és simogató várja majd, valamint  ingyenes fagylalt a készlet erejéig.

10 órakor közösen 99 színes léggömböt engednek majd fel a két éves Gazdapiac tiszteletére.

 

egyeves_gazdapiac25

 

10 órakor az 1. Számú Általános Iskolában a elkezdődik a 45. Felmenő Rendszerű Elsősegélynyújtó Verseny Pest megyei fordulója. Itt csapatok mérik össze tudásukat, és bizonyítják be, hogy hogyan tudnak életet menteni. Az esemény megnyitó ünnepsége 10 órakor, a verseny pedig 10:45-kor kezdődik. Az eredményhirdetés előreláthatólag 15 órakor lesz.

 

 

elsosegely

 

A Kamaraerdő Napja szintén szombaton lesz a Hosszúréti patak melletti sétányon. A programok 10 órakor kezdődnek gyermekműsorokkal és 22 órakor érnek véget utcabállal. Lesz hastánc, tűztánc, főzőverseny, tündérfelvonulás és még rengeteg érdekes, színes program.

 

kamaraerdeinap25

 

kamaraerdo_napja

 

2016. május 29-én, vasárnap minden kezdődik elölről. Reggel 9 órától az Úrnapi virágszőnyeget nézhetik meg az érdeklődőt, vagy vehetnek részt a készítésében.

 

viragszonyeg46

 

A Jókai Mór Művelődési Központban szabadtéri bolhapiaccal és gyereknappal várják a gyerekeket 10-től 14 óráig. 

 

bolhapiac_jmmk

 

gyereknap_bolhapiac

 

 

Jó szórakozást kívánunk! Csak tudjanak dönteni!

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.