Julia Roberts megvakulhat!

A Pretty Woman sztárja már régóta komoly egészségügyi és magánéleti gondokkal küzd. Még az is lehet, hogy látását is elveszíti.

 

 

Julia Roberts és Danny Moder minden bizonnyal válni készülnek, és ha még ez nem lenne elég, úgy tűnik, hogy egy igen komoly betegség ütötte fel a fejét a színésznő életében.

A National Enquirer és a Radaronline bennfentes információkra hivatkozva azt állítja, Julia látása gyorsan romlik. A színésznő egyik szemére már most is gyakorlatilag vak, a lap forrása szerint így született, és most már a másik szeme is egyre gyengébb.

“Amikor az emberek meglátják Juliat élőben, alig ismernek rá. Sokkal idősebbnek tűnik, az arca ráncosabb, és látszik rajta, hogy nincs jól. Már szinte alig lát, emiatt pedig több filmszerepet is elveszített, és autót sem vezethet.” – mesélte egy közeli ismerőse a National Enquirernek.

A szemproblémák mellett azonban Julia rheumatoid arthritisben is szenved, ami ízületi fájdalmat, gyulladást jelent, idővel pedig deformálást okoz. Ez a legegyszerűbb tevékenységet is megtudja nehezíteni, például akár egy üdítő kibontását is. Ráadásul Julia Roberts férje elköltözése után egyedül maradt három közös gyermekükkel is.

Szerepeit sorra lemondta és az esetek ismeretében nem valószínű, hogy a közeljövőben újra viszont láthatjuk a széles vásznon.

 

(Forrás: radaronline.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.