Nagy erőkkel keres a rendőrség egy bombával fenyegető embert Óbudán

(Budaörs, 2016. május 5. – Budaörsi Infó) A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) jelentős erőkkel keresi azt az embert, aki bombarobbantással fenyegette meg az egyik budaörsi bevásárlóközpontot – közölte a rendőrség csütörtök este a honlapján.

 

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. május 5-én 17 óra 35 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy budaörsi bevásárló központba bomba fog robbanni.

A BRFK jelentős erőkkel kezdte meg az elkövető felkutatását és a szentendrei HÉV vonalát az Aquincum és a Filatorigát megállók között valamint a környező utcákat ellenőrzik.

Több HÉV-szerelvényt és buszokat állítottak meg, vizsgáltak át kora este a nagy erőkkel kivonuló rendőrök az Aquincum HÉV-megállónál. A rendőrök minden férfit fotóznak és igazoltattak a buszokon is, Aquincumnál legalább nyolc rendőrautót lehetett látni, írta meg az index.

A hvg.hu munkatársa a helyszínről azt jelentette, hogy az aquincumi HÉV-megállónál körbekerítettek szalaggal a telefonfülkét. Az egyik buszról leszállították az embereket, és mindenki csomagját átvizsgálták, a gyerekekét is.

 

Fotó: Index

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.