Nincs útlezárás, sem pedig demonstráció a Tesconál

(Budaörs, 2016. április 30. – Budaörsi Infó) 2016. április 28-án tehenekkel tüntettek a budaörsi Tesco előtt. A demonstrációt több naposra hirdették a gazdák, olvashatták hírportálunkon. A mai napon viszont nincs tüntetés a hipermarketnél, így zavartalanul közlekedhetnek a környéken.

 

 

2016. április 28-án tehenekkel vonultak fel a tejtermelők Budapest határában csütörtökön reggel, hogy az alacsony felvásárlási árak, és az olcsó import tej behozatala ellen tiltakozzanak.

 

budaors_tesco_tehenek_tuntetes_2016apr28

2016. április 28.

 

 

A budaors.hu arról tájékoztatta a lakosságot, hogy  2016. április 30-án is, a Tesco melletti Kinizsi utcában, félpályás útlezárás várható.

“Demonstrációt tartanak 2016. április 28-án 03:00 órától április 30-án 18 óráig a budaörsi Tesco melletti Kinizsi utcában, amely miatt félpályás útlezárás várható.

A demonstráció során félpályás útlezárás lesz az Agip utcai körforgalom és a repülőtéri körforgalom között, az áruház felőli oldalon. Emiatt a BKK az itt található buszmegállót ideiglenesen áthelyezi.”

 

A Tesco biztonsági szolgálatának munkatársai a Budaörsi Infónak elmondták, hogy sem a tegnapi nap folyamán, sem a mai napon demonstráció nem volt az hipermarket környékén.

Aki szeretett volna részt venni a mai demonstrációban annak azt javasoljuk, hogy keresse fel a szervezőket.

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.